Aanvraag

Fields marked with an * are required

Over
VAN HEURCK

Icons SGV

Bescherming

Bescherming is belangrijk. Onze ontwikkelde beschermingskledij is gecertificeerd naar de laatste nieuwe EN ISO normeringen.

Icons SGV

Comfort

Comfort verhoogt de productiviteit. In deze zin ligt onze focus op het vervaardigen van producten met een hoge graad van comfort.

Icons SGV

Duurzaamheid

Van Heurck zet in op de verwerking van gerecycleerde stoffen en streeft naar ecologische oplossingen voor ‘end of life producten’ alsook voor het afval van het productieproces.

Onze missie

Van Heurck ontwikkelt de meest geschikte beschermende kledij voor elke klant. Al onze projecten worden op uiterst professionele wijze en met de grootste zorg, flexibiliteit en passie gerealiseerd.

Intake-gesprek

Intake-gesprek
Tekengebied 1

Intake-gesprek

Tijdens het intake gesprek worden de noden en wensen van de klant bepaald. Met deze informatie kan onze styling en R&D afdelingen aan de slag.

Technische tekeningen en keuze van grondstoffen
Tekengebied 2

Technische tekeningen en keuze van grondstoffen

In deze fase van het proces worden een aantal grafische voorstellingen (modellen) van het product gemaakt en worden de potentiële stofkeuzes gemaakt.

Sampling
Tekengebied 3

Sampling

Na goedkeuring van de tekeningen en stoffen door de klant wordt er overgegaan tot de productie van 1 sample of meerdere samples.

Optimalisatie
Tekengebied 2

Optimalisatie

Het optimaliseren van het product gaat meestal gepaard met een draagtest door een aantal medewerkers van de klant. Op basis van de commentaren kunnen nog een aantal aanpassingen worden gemaakt.

Finale product
Tekengebied 5

Finale product

Op basis van het finale product zullen er 1 of meerdere pasreeksen worden aangemaakt.

Teboulba, Tunesië
Deurne, België

Onze locaties

Onze vestiging in Antwerpen centraliseert de commerciële en administratieve activiteiten, alsook R&D en styling. Onze zusteractiviteit in Tunesië beschikt over 3 productiesites en stelt een 500-tal personen tewerk. De productiesites zijn onderverdeeld in 3 categorieën: werkkledij, regenkledij en breigoed. Zowel de vestiging in België als deze in Tunesië zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Geschiedenis

Vierde generatie

Sinds haar oprichting in 1920 is Van Heurck nog steeds voor 100% in familiale handen en wordt het bedrijf gerund door de 4de generatie. Het bedrijf evolueerde van eenmanszaak naar een bloeiende onderneming. Van Heurck nv telt vandaag 23 werknemers in België en een 500-tal in onze zusteronderneming in Tunesië.

Reeds generaties lang is Van Heurck specialist in werkkledij.

Ontdek al onze sectoren

Van Heurck biedt een brede waaier aan van werkkledij, op maat van uw noden. Contacteer ons voor meer informatie.