Inquiry

Requests

01/10/2024

NIEUW: MILLENNIA DIABLO VULCAN FIRE FIGHTER

Maak kennis met de Millennia Diablo Vulcan Fire Fighter Collectie: Innovatie, Comfort en Bescherming

De Millennia Diablo Vulcan collectie is speciaal ontworpen voor de moderne brandweerman, met de perfecte balans tussen bescherming, comfort en prestatie. Deze geavanceerde brandweeruitrusting biedt alles wat je nodig hebt in de zwaarste omstandigheden.

Dankzij de sterke ademende en vochtregulerende eigenschappen (RET waarde: 17,12) blijf je zelfs in intense situaties comfortabel. Het buitendoek, met een LOI waarde van >30, biedt uitzonderlijke bescherming tegen hitte en vlammen. Bovendien is het pak lichtgewicht met slechts 505 g/m², wat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid zonder concessies te doen aan veiligheid.

De combinatie van hittebestendigheid, laag gewicht en ademend vermogen maakt dit pak uniek. Dankzij het geperforeerde dempings- en isolatiemateriaal op schouders en rugstukken, voorzien van 3D spacer technologie, worden brandwonden door hitte doorslag effectief voorkomen. Zelfs na 50 wasbeurten blijft de beschermingskwaliteit behouden.

De praktische details, zoals een health patch in de rechtervoorzak en een innovatief inspectiesysteem via ritsopeningen in de voering, zorgen ervoor dat veiligheid en onderhoud eenvoudig gewaarborgd blijven. En met de CROSSTECH virus protection check na elke productie, en een repair kit voor mogelijke membraanschade, weet je zeker dat je altijd optimaal beschermd bent, zowel in droge als natte omstandigheden. In natte omstandigheden val het pak nauwelijks verzwaren door de kwaliteit van de stof. Deze is opgebouwd in een uniek lagensysteem en dit zorgt ook nog voor minder risico op warmte stress en brandwonden.

Ontdek hoe de Millennia Diablo Vulcan Fire Fighter collectie jouw bescherming naar een hoger niveau tilt en vraag een draagtest aan:


Ontdek de Millennia Diablo Vulcan Fire Fighter Collectie: