Inquiry

Requests

02/10/2024

Millennia Hero met GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® STRETCH TECHNOLOGIE

Maak kennis met onze nieuwste innovaties in technische reddingsuitrusting – de Technische Reddingsjas en -broek met GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® STRETCH TECHNOLOGIE.

Aanzienlijk lichter en comfortabeler dan je gebruikelijke brandweeruitrusting, zijn de nieuwe reddingskledingstukken met volledige stretch een echte game changer voor al je technische reddingsoperaties.
De Technische Reddingsjas is ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit, met Kevlar-versterkte ellebogen voor extra bescherming in stressvolle situaties. Met meerdere zakken, waaronder een rechterborstzak, Napoleon-zak, voorzakken en een binnenzak, samen met een radiolus en -zak, heb je al je benodigdheden binnen handbereik. De capuchon, die in de kraag kan worden opgeborgen, zorgt voor veelzijdigheid, terwijl de verstelbare mouwen een op maat gemaakte pasvorm bieden voor optimaal comfort.

Perfect te combineren met de jas, zijn onze broeken vervaardigd met GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® stretchtechnologie, wat superieure bescherming biedt tegen incidentele hitte en vlammen, met ongeëvenaarde vochtregulatie en bescherming tegen regen, veelvoorkomende chemicaliën en bloedoverdraagbare ziekteverwekkers. Ontworpen met een kruisstuk en een verhoogde, versterkte rug, bieden deze broeken ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en duurzaamheid. Het slimme pasvormsysteem maakt eenvoudige maatverstelling mogelijk, terwijl afneembare en verstelbare banden met een aanscherpsysteem zorgen voor een veilige pasvorm.

Voor extra veiligheid en functionaliteit bieden ergonomische, Kevlar-versterkte kniezakken met kniebeschermers maximale bescherming tijdens reddingsoperaties. De broekspijpuiteinden zijn versterkt met Kevlar, wat zorgt voor een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met diverse zakken, waaronder wigzakken, zijzakken, cargozakken en reflecterende strips op elke pijp, zijn onze broeken ontworpen om te voldoen aan de eisen van technische reddingsprofessionals.

Onze technische reddingsuitrusting met GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® STRETCH TECHNOLOGIE in actie.

Echte brandweerlieden hebben onze uitrusting getest in een uitdagend parcours dat missiescenario’s simuleerde. Stretchkleding zorgt voor flexibiliteit en onze GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® STRETCH-technologie garandeert toegankelijkheid bij elke beweging. Ervaar ongeëvenaarde prestaties tijdens de zwaarste missies.

Let op: Het getoonde pak is GEEN brandweer interventiepak. Het pak wordt in dit brandweerparcours gebruikt voor comfortvergelijking.

Rust jezelf uit als een professionele brandweerman met onze geavanceerde technische reddingsuitrusting!

Laat je gegevens achter om als een van de eersten onze innovatieve uitrusting te proberen, ontworpen voor ultieme veiligheid en prestaties. Maak je klaar om elke uitdaging aan te gaan – schrijf je nu in om een voorsprong te nemen!

Ontdek de technologie achter de GORE-TEX CROSSTECH® PYRAD® STRETCH